Monday, April 23, 2012

HomeWork


  Hohoho hai hero and heroin.. !!.. Jenuh aku nak buat ayat untuk intro..fuh fuh fuh bepeluh. Dah satu baldi takungan peluh aku ni..OHHO *ok tipu belake.

     Nampak tak tajuk n3 ni?? nampak tak?? nampak tak??. if u can't see it.. i give u a present. hehe KANTA PEMBESAR mau??. Sebagai seorang pelajar sekolah yang cemerlang dan tak berape nak terbilang ini, aku sentiase busy busy busy.. Busy dengan berutus surat cinta kerja sekolah yang berlambak seperti pasar lambak, aku rase pasar lambak pon tak berlambak macam kerja sekolah aku ni.

     Ibarat tikus yang tak putus-putus membuangkan baja, begitulah nasib aku sebagai seorang pelajar. Eh eh eh, aku tak mengeluh okey??. Hanye menceritakan sahaje. sharing is caring , wonder wonder wonderfull. go go power rangers.

      Guru-guru yang di kasihi dan di sayangi sepanjang masa,
Apabila diri ini sibuk dengan berutus surat cinte homework yang tak abis-abis dan maybe takkan abis , sometime saye rase macam tak mau buat cikgu. Nak tengok je kerje sekolah tu siap dngan sendirinya. kalau doremon wujud, saye nak mintak pencil ajaib yang dapat menyiapkan homework ini dengan sekelip mate. Fuh !!. Saye harap cikgu makbulkan doa saye yg ingnkan Doremon. :p

     YEah !!... pelajar, memang tak abis-abis hadap buku. Kengkadang aku rase buku-buku ni da jemu asyik hadap muke aku yang comel ni.. wah !! *bgge skejap. Sampai ada sekali tu mak aku cakap ''kamu makanlah buku tu sampai kenyang'', punce?? sebab aku tak makan nasi sebb dalam sehari tu aku cuba siapkan homwrok dalam 10 subjek..  No time for rest la der.. No rest. Enjoy?? apetah lagi . tapi hupdate blog?? have a time.. HAHA :p :P :P.. ah !! lantak akulah..

     Ohhhh.. !! cikgu, cukup cukup suda cikgu. sambil buat muke yang menempah tapak sulaiman 6 kaki. eh?? tapak sulaiman ad 5 kakki jekan?? Ah !! tu tapak sulaiman versi mas.. ha??.. kau hado?? tak dokan?? da diam. Kadng-kadang aku rase nak jadi angin then akan aku tiup semue keje sekolah dengan sepoi sepoi reti bahase.

 Fuh !! fuh !! fuh !!.. pegilah kau wahai cik homework.. pergilah.... pi main taman wahai cik homework.. HOHO gilo !!