Friday, August 31, 2012

Oppa Mangnam Style??

    HEBOH.. Jom Heboh. Sure Heboh. Tapi memang Heboh. Apa yang Heboh?? adakah tea yang berjenama BOH?? boh boh boh. smart tak gua gelak?? bihbohboh.. Sekarang ni, ada sebuah lagu yang berjudul GANGNAM STYLE.






     Haa.. for your informancen. Pada mulanya aku tak tau apa itu GANGNAM STYLE dan aku tak tau yang GANGNAM STYLE ni adalah sebuah lagu. Aku ingatkan GANGNAM STYLE ni trackmark. Oneday, ada satu page ni dia SHARE satu video dan aku klik pada video tu. BOOM !! keluarla irama lagu. dut dut dut iramanya.

    Fuhh !! menghairahkan betul videonye. Dosa mata. Tapi aku tengok jugak sebab tarian dia. errr. Okey Tadi aku nak bukak video asal GANGNAM STYLE. Tapi dah tak ada. Yang ada hanya video tarian diorang ja. Video asal diorang  masa aku tengok semalam 72 juta woi... apa yang bestnya lagu ni?? sampai 72 juta orang tengok. kakaka..

Untuk video ni, hanya :-

1795246

   kakakka.. aku tak suka lagi.but rentak dia...

Friday, August 24, 2012

Siapakah aku?

   Manusia mudah lupa, mudah leka, dan suka memudahkan apa yang telah dimudahkan. Segala-galanya. Suka mencari jalan short cut.  Apakah itu jalan short cut?? kalau tak silap aku, shortcut mean Jalan Yang dipotong dengan gunting?, pisau? atau parang?, segala-gala benda yang tajam lah. Manusia juga suka bagi pendapat tentang perangai dan supa seseorang.  Ohh manusia .. !!.. ok tuka pulak. Ohh binatang, kenapa kau cakar sit moto aku??, abis buruk bukan senang nak tuka baru. Lainla when money drop. cehh !!


       Fuhh !! Habis comel la tu. Gambar raya katenye. HAHA. Soooooo Cute.  Untuk pengetahuan uolls sekalian aku pun tak tau dan belum mencari siapa diri aku yang sebenar. Alien?? mungkin jugak aku alien. Binatang?? tidak sama sekali. Pari-pari? ohh itu sudah pasti. Wahh ! dan macam cite Indon pulak. hehe

       Ada manusia yang suka ada admire dan ada yang sebaliknya. So, aku tergolong dengan yang sebaliknya. Kenapa??, aku rasa bila ada admire hidup sentiasa diperhati. Telefon sentiase berdering. *Mesej tak henti-henti masuk. Rasa macam nak rendam dalam air. Bila rosak aku salahkan air, sebab ia merosakkan. hehe* teng3!!. So so so so RIMAS maa...

     Okey. Aku yang sebenarnya hanyalah seorang hamba Allah yang Pendiam.  Sangat pendiam bila dapat member baru dan sangat agresif bila duduk dengan member lama. Kasar. Aku panas baran jugak orangnya.Tapi baran yang boleh dikawal *sabar. AKu suka berangan. Suka cari pasal dengan orang. Mudah tertarik dengan benda yang banyak daya  tarikan. Suka tayang muka. Tak suka bajet cun*memang tak cun pon.  Tak suka orang laki-laki yang bukan muhrim dok panggil aku ''sayang, anje bla bla bla''. Lepas kawin  hang panggil bini hang macetu. Suka menjauhkan diri dengan admire. Mudah melupakan perasaan terhadap orang lain apabila hati disakiti. aku SETIA orangnya tau. Tak suka cerita kisah silam.

    Err.. takat tu sajalah. Selebihnya, hanya suamiku yang boleh tahu. HAHA. Aku suka berangan jugak. hehe.. perempuan dan berangan tak dapat dipisahkan.Ibarat Komputer yang menggunakan elektrik. Susah nak dipisahkan. hewhew.Ada orang cakap otak aku gila=gila??bila aku gila??.. hehe..ohh ! tiba-tiba kucing aku nak beranak. okeyla bye.

Saturday, August 11, 2012

Kahwin Vs Couple part 1 & 2


















 Haa.. Aku pun tak berapa nak ingat, acane aku boleh jumpe vlog ni. First time tengok . BEST. Second time tengok BEST BEST . Thirt time tengok BEST kuase 4. Memang ohsem la. Penyampaian yang menarik. Tak bosan bila tonton. Jejakanya?? boleh tahan. HAHA. *k gatal.  But. memang best. Baru habis sekolah diorang ni.

   Aku mulai tertarik dengan vlog Mr. Theallshared . Dah lama diorang buat video. Bulan 1 2012. Baru lagi?? atau dah lama??. Bagi aku, tengah-tengah. Hampir-hampir nak basi. HAHA. k. Tonton tau. Yang dah tau about diorang ni. hewhew. Tutup mulut suda. Aku terkuno sikit pasal vlog ni. ><

Sunday, August 5, 2012

aktiviti di Facebook apabila chat tidak dilayan

   Boleh double klik kalau nak bace.. :)

      kih kih kih. Gua dah tak ada kawan nak share cerita kat alam maya ni. Gua share kat blog. Kalau share kat FB , gua rasa macam menunjuk pula. Entah apa yang nak ditunjukkan?? gua pon tak tahu. Dan, bacalah.Gua saja post pasal ni. Gua nak mengabadikan kenangan ni kat blog gua. HAHA..