Tuesday, May 28, 2013

wuhoo... Blog diaaa..

    Okey. Result Math aku dah dapat. Tapi cikgu suruh buat semakkan. Aku tak buat pun. Malas nak semak, samak, sumak dan sebagainya mak mak mak. :3 . Lepas dapat result Math. Secara tiba tiba gua terfikir. Berapa marks gua dapat untuk subject LK? . Oleh sebab malam tu gua terfikir pasal result. So, gua cari jalan nak score full mark untuk bab Tangen .

    Cari punya cari punya cari. Gua ter'klik'  BLOG ni. Apa yang aku nak tak sama dengan cik google bagi . Nampaknya aku dan cik google tak serasi. Takleh Kahwin. Acewah ! . Aku minta cara nak score bab tangen. Yang keluar, story about dia punya pengalaman menjawab. Sokeylah. Manalah tau kot kot keluaq ilmu dari blog dia yang boleh aku jadikan iktibar. so, Bacajalah.
    Baca punya baca. Aih ! sodap pula blog ni. Gaya ayat macam perempuan. Hakikatnya beliau seorg jejaka. Rupanya terpampang besaq gambaq tuan blog ni ha.. Disebabkan pandangan kedua itu pandangan nafsu. Oleh itu, aku pandang T.A dengan sekali pandang. Comel Pulak :). Acane boleh tak nampak owner ni? eh??..Bukan tak nampak. Tapi tak perasan je *cover*

    Tahukah anda?? Blog dia best. ?. Tak mengantuk apabila di baca? . Boleh buat kita senyum senyum sensorang depan pc?. Jemput baca.. hehe. Act. Aku suka baca entry masa zaman dia sekolah ja. hehe XD ... entry tulah yang aku dok ulang ulang.. ngeh~~ bro. your blog, memang best bro. Iye best bro.

   Aku pelik. Macam mana aku boleh suka penulisan dia? sedangkan aku ni seorang yang malas membace?? .. hmm !! Ohh !! maybe sebab dia seorang blogger lelaki??. Iyelah. Blogger lelaki tak ramai. Ha'a Tak ramai. Boleh d terima alasan tu?.  Tepuk jari dekat keyboard..

    Lepas baca itu. Baca ini. Tuptup aku ber'azam' . Aku nak jadi macam dia. Yeah!! *baca buku* Tapi tak taulah 'azam' tu tahan sampai had mana?*conteng kertas* . . Mula-mula ja berapi -rapi. Sudahnya bagai semut yang berterbangan.
*gambar Hiasan*
Ehem ! .. Maka dengan ini.  Berduduknya aku di atas kerusi yang tak berapa nak empuk ni, kini melantik Triple A sebagai My Idole yang ke-4 HAHA!. wah !! Pelantikan macam nak iktiraf ketua pengawas ja. hihi. Okeyla. Tiara Fazlin. Zack Zukhairi. The Other Khairul, Triple A. Ohh !!

Ohh !! Triple A pi Belajaq kat Jepun. GoodLuck Bro ! :) . Ermm.. Aku ngan Ehsan nak pi Jerman. Best sikit.  harharhar . Saje nak bajet sikitt dengan Triple A walaupun belum tentu aku dapat pergi. haha.

#Re-Update
     

Wednesday, May 22, 2013

Bagai lalang dipukul ombak ..

  .. Waaa.. sekian lama gua menanti kehadiran Yam Tuan Besar IDEA bin Datang. Akhirnya beliau tunaikan janjinya terhadap ku. Aku pun seronok bagai mendapat jam tangan baru. eh? wujud ke peribahasa yang itu?? ohh kalau cikgu Ali baca. Mau dia buat kenduri 7 hari 7 malam sebab anak murid dia berjaya mencipta peribahasa baru. HAHA gila XD

    Act. Aku tersangatlah senang hati pabila midyear exam dah minta clash tadi. HAHA . Gila arhh.. nangis nangis mr.Exam tu tak mau lepas kan aku. And aku kata balik '' tak apa see you hujung tahun ni !!'' .. terus TERSENYUM mr.Exam. k *itu IMAGINASI namanya XD.

    Singa ni pun senang hati. Tengok tu. gelak besar HAHA. Almaklumla. Seronok dapat bini baru katanya XD.

  
     Heee... tersangat senang hati bila exam dah habis. Tapi TERsengat dukacita bila ada kerja kursus ADDMATH sama folio TEKNOLOGI KEJURUTERAAN yang perlu di siapkan. walaupun hanya kerja dua subjek. KERJANYA banyak sekali... baru cadang nak BERCUTI... :3 .. pandai sir gua.

    Aku yang asalnya fikir ''seronoknya! .  habis exam tak ada homework. enjoy habis''. Tup tup tup. bagai kera kena cubit bila sir kata ada kerja kursus addmath :3 . Gua rasa macma nak teguling guling macam filem hindustan >.<. ok stop ! hehehe


        Aku ... aku ... aku.. Alahai.. kucing comel ni buat aku hilang idea lah .. kikiki. COMEL sangat XD.

       Tak adalah. Act. Aku nak tanya. Apa perasaan korang when someone yang korang kenal yang dulu nya ketawa bersama. Tiba tiba bila kita tegur dia sombong bersama. Walaupun hanya sekadar kawan maya.??

       Act. Aku dah selalu kena macam ni. Kawan lupa kawan. Kawan tegur jika perlu. Hmm...!! . Dah biasa. Memang dah biasa. Tapi akan jadi LUAR BIASA bila dia boleh bersembang dengan orang lain dan tak sembang dengan kita. Bukan cemburu. Tapi rasa tak adil. Rasa macam aku ada buat salah kat dia. Rasa macam diperbodohkan. Rasa macam aku terhengeh hengeh nak kawan dengan dia. ohh whyy??

      Aku tegur. Diorang tak layan. Bila sedih. Mari jumpa aku. Maaf . Aku bukan klinik kesedihan. Mahupun hospital kekecewaan.HAHA Iyelahh.. awok awok udah rama kawan sekarang ni. Kawan lama lupa . Bila kawan baru tu dapat kawan baru yang lain. Awok cari kawan lama.. macam kitar semula pulak. HAHA

      Iya. itu masalah besar. Udah dia buat kita gitu. Aku anggap dia dah tak mau kawan aku dah. -_-. Nak buat guane??.. Tak setaraf. HAHA . lol. *imbau kenangan lama* acececehh.. AHAHA.

      Haihh !! .. *geleng geleng*  .. Arhh !! ohh mungkin aku pernah buat kat orang macma tu kut??.. hmm .. mungkin mungkin. HAHA . Tapi sorrylah. Aku dokleh tegur dia  macam selalu dah. Mr.D pon aku tak tegur dah. HAHA . No ! Aku rasa macm terhengeh hengeh .. no no no. HAHA .

      Akuu ni hati simen yang baru nak kering. Dah orang taklayan. Kita tak payah layan dia dah. Takpayah buat apa kat dia dah. Relex mas. Kau ramai kawan.. Ramai.. don worry. Bukan dia sorang ja kawan kau. lek lek lek. Keraskan lagi hati kau tu mass.. :)) ...  Betul cakap min. Hidup ibarat RODA. wuut wuut >.<

      Kalau awak rasa kawan dengan saya adalah satu perkara yang mengarutt .. k.. silakannn... :)) Saya tak marah. Cuma berdendam sikit. hehehehehee peace yaww !!
#OK aku salah :)