Friday, December 6, 2013

Medeko Medeko Medeko !!!!

  Akhirnya, setelah sekian lama diri ini menanti detik-detik mata banjir ini. Mata banjir? menangis.. menangis. Akhirnya akhirnya akhirnya. HAHA. Seronok gila lastpaper semalam. Lastpaper Teknologi Kejuruteraan habis pukul 3.30 petang, kebetulan memang kelas aku je hari tu . Memang bersorak sakanlah kiteorang sekelas.

     Masa nak habis paperlah. Nazmi countdown 1 minit terakhir sebagai pelajar sekolah. Pengawas yang jaga tu senyum senyum ja. mybe dia kata dalam hati ''akhirnya dapatlah aku tidoq pepuas lepas ni''.  Nazmi countdown aku pun join sekali. Pastu bersorak Yeahhhhhhh !!!.

   Lepas semua keluar dari dewan dan menuju kekantin. Cikgu Mariam datang. Nak hantar buku text. Cikgu kata '' buku siapa tak balut sila buat pembayaran''. Aishh. akhir tahun pun kene bayar jugak. -_-. Takdak keistimewaan langsung ke untuk kami sebagai pelajar  lepasan ni? haha.

  Gilaaaaaalaaa.. Balik je dari sekolah. terus aku mesej ke abang aku '' Medeko! medeko! medeko!'' haha saje nak kacau dia kerja. Otak memang kosong gila. Tak pikiaq apa dah. Yang ingat 'seronok' dah habis paper. hehe. Sebelum balik tu, sempat la jugak aku berkenang kenangan dengan kucing femes kat sekolah tu. Kucing tu jadi bahan buli aku je. XD . Maybe dia paham aku lastday hari tu, so dia pun buat muka comei. Tapi Tapi Tapi .... tak secomei aku. HAHA


   Kucing ni kerja dia nak menyako je. Orang yang datang kat dia dengan niat ikhlas nak membelai mencurahkan kasih sayang kat dia. Semedang tu jugak dia cako. Elok niat baik nak membelai, terus bertukar jadi niat jahat. Aku pernah kena, so lepas lepas tu. Bila aku jumpa kucing ni, aku pukui manje ponggong dia. kah3!! mencecet dia lari. haha.

Aku bersorak dah macam orang dapat izazah. kah3!!. padehal abis paper spm je puin XD.  Afterthis Tenang jiwa. Boleh update blog ..hehehe.
 

No comments:

Post a Comment